Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kalvefilet med sennep i stegeso

Kalvefilet med sennep i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3/4 kg.kalvefilet
1 spsk.sennep
50 g.smør
 salt
 peber
2 dl.bouillon
2 dl.fløde
 hvedemel
 kulør
 


Tilbehør:
rosenkål, grønne bønner og bagte kartofler
Opskrift:

Fjern senerne fra fileten og gnid den med sennep. Den skal stå på et køligt sted og trække i ca. 6 timer.

Brun fileten på en pande i fedtstof og læg den herefter i stegesoen. Drys salt og peber på og kom bouillon i. Steg fileten i 3/4-1 time ved 250 grd.

Jævn saucen og smag den til.
Serveres med rosenkål, grønne bønner og bagte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21001 gange,
og udskrevet 490 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thomas  -  2008-04-23 19:08:50
Hvad skal fløden bruges til?