Kalvefilet med sennep i stegeso

Kalvefilet med sennep i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalvefilet
1 spsk.sennep
50 g.smør
 salt
 peber
2 dl.bouillon
2 dl.fløde
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Fjern senerne fra fileten og gnid den med sennep. Den skal stå på et køligt sted og trække i ca. 6 timer.

Brun fileten på en pande i fedtstof og læg den herefter i stegesoen. Drys salt og peber på og kom bouillon i. Steg fileten i 3/4-1 time ved 250 grd.

Jævn saucen og smag den til.
Serveres med rosenkål, grønne bønner og bagte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 26747 gange,
og udskrevet 529 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-23 19:08:50
Hvad skal fløden bruges til?