Kold kartoffelsalat med fransk sennep
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland ylette og cremefraiche.
Tilsæt revet løg og krydderier.
Skær kartoflerne i ikke for tynde skiver og vend dem i salatsaucen. Stil den koldt og pynt med karse inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 154253 gange,
og udskrevet 4971 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Ib Knudsen - 2021-07-01 20:07:39 Har lavet den masser af gange, den er et hit vær gang. Et drys karry giver den et dejlig pift ;-) Trine - 2012-01-11 13:59:20 en super lækker opskrift, jeg bruger rødløg istedet for alm. løg, det giver en skøn "farve" i retten. Birthe Laursen - 2010-08-04 20:49:03 Virkelig dejlig kartoffelsalat. Jeg rev kun et enkelt salatløg, så løgsmagen ikke blev for gennemtrængende. Tomater - enten cocktailtomater eller større tomater i skiver - frisker op. EgonVH - 2009-05-01 21:16:30 Har lige lavet den her til aften, kom udskårne cherrytomater i. Men en super Kartoffelsalta. Topkarakterer herfra. :-) mogens - 2009-02-02 15:46:40 superlækker og dejlig god smag og fyldt med kartofler ADVARSEL!: Giver luft i maven kridtina - 2008-05-16 16:55:11 pas på med; salt, løg og især sennep!!! Per - 2005-01-01 01:01:01 Pas på med saltet, den blev meget salt her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne