Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Kalv i karry i romertopf

Kalv i karry i romertopf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1250 g.kalvebryst
5 dl.bouillon
 salt
 karry
 hvedemel
 smør
 


Tilbehør:
løse ris
Opskrift:

Skær kødet ud i skiver og drys dem med salt og karry. Læg dem i stegesoen. Sæt stegesoen i ovnen ved 225 grd. i ca. 45 minutter. Jævn suppen med mel, kom fedtstof i saucen og smag den til med karry. Serveres med løse ris




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15594 gange,
og udskrevet 295 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu