Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødbedebøffer (Veganer)

Rødbedebøffer (Veganer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.rå rødbeder
1 dl.hirse
3 dl.vand
1 tsk.veg. bouillon
1 fedhvidløg
1 gult løg
1 spsk.tamari (sojasovs)
1 dl.boghvedemel
 


Opskrift:

Kog hirse i vand og bouillon og lad det køle af. Hak løg og hvidløg fint. Tilsæt tamari. Riv rødbederne fint og bland det hele sammen. Krydderierne kommes i, det formes til bøfferne og steges i olivenolie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (14 stemmer)

Opskriften er vist 38367 gange,
og udskrevet 1109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pehrsson  -  2013-10-20 12:06:23
Fint med en masse skønne opskrifter, MEN savner flot fotto af opskrifterne for at gøre dette sted fuldendt.. ;-)


Kasper Kødflov  -  2009-12-08 16:08:48
Prøv eventuelt bøffer af bøfkød! Det smager bare helt fantastisk (=


Nicolai  -  2009-11-19 13:57:04
Rødbedebøfferne smager helt fantastisk! Kan helt klart anbefales, OGSÅ selvom man ikke er veganer :)


Hans  -  2008-09-17 21:20:48
Hvor længe skal de steges og på hvor meget varme? Lav, medium, høj?


VeganP  -  2008-09-13 10:26:21
Øøøøh.. Jeg ved ikke om det bare er mig, men hvilke krydderier? Der står jo ingen krydderier i opskriften. Løg og hvidløg er allerede brugt så det kan ikke være dem. Og andet der kan minde om krydderi er ikke nævnt.


Nønne Lønne  -  0000-00-00 00:00:00
Erstat evt. hvidløg med timian og/eller rosmarin. Serveres med capers og/eller peberrod. Evt. kan der laves en sauce med peberrod og/eller kapers. Brun sauce og kartofler er også fint. Kan anvendes til en vegansk version af pariserbøf/-brød med tilbehør af capers, peberrod, citronskive, hakkede cornichoner, syltede perleløg og serveret på et styk (olie)stegt eller ristet brød.