Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalv i asparges i Römertopf

Kalv i asparges i Römertopf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1250 g.kalvebryst
500 g.asparges på dåse
5 dl.bouillon
 salt
 hvid peber
 hvedemel
1-2 æggeblommer
 


Tilbehør:
løse ris eller butterdejssnitter
Opskrift:

Skær kødet ud i skiver og læg det i Römertopfen. Hæld bouillon ved kødet og drys krydderier i. Kog kødet i ca. 45 minutter med 225 grader.

Kom suppe og asparges i en gryde og jævn det. Leger saucen lige inden servering med sammenpiskede æggeblommer og hæld saucen tilbage over kødet.

Serveres med løse ris eller butterdejssnitter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12543 gange,
og udskrevet 284 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu