Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalv i asparges i Römertopf

Kalv i asparges i Römertopf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1250 g.kalvebryst
500 g.asparges på dåse
5 dl.bouillon
 salt
 hvid peber
 hvedemel
1-2 æggeblommer
 
Opskrift:
Skær kødet ud i skiver og læg det i Römertopfen. Hæld bouillon ved kødet og drys krydderier i. Kog kødet i ca. 45 minutter med 225 grader.

Kom suppe og asparges i en gryde og jævn det. Leger saucen lige inden servering med sammenpiskede æggeblommer og hæld saucen tilbage over kødet.

Serveres med løse ris eller butterdejssnitter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12749 gange,
og udskrevet 294 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu