Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kalv á al marengo i stegeso

Kalv á al marengo i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 1/4 kg.kalvebryst
125 g.chalotteløg
1 ds.tomater
60 g.smør
 salt
 peber
 mild paprika
3 spsk.hvedemel
1 dl.bouillon
1 dl.hvidvin
 


Tilbehør:
løse ris
Opskrift:

Pil løgene. Skær kødet i skiver og svits det i fedtstoffet på panden. Læg løg og kød i stegesoen og tilsæt bouillon, krydderier og tomaterne uden væde. Sættes i ovnen ved 225 grd. i ca. 45 minutter. Jævn saucen og smag den til med hvidvin. Serveres med løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16302 gange,
og udskrevet 317 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu