Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havregrynsboller 02

Havregrynsboller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.smør
2.5 dl.mælk
50 g.gær
0.5 tsk.salt
0.5 dl.lys sirup
140 g.havregryn
270 g.hvedemel
 


Opskrift:

Smelt smørret, tilsæt mælken og lad det blive lunkent. Rør gæren ud i væsken. Tilsæt salt, sirup, havregryn og mel. Ælt dejen godt. Dæk dejen med et fugtigt klæde og stil den til hævning ½ time. Ælt atter dejen godt igennem. Del den i 3 stykker, der hver især deles i 8 stykker, før de formes til boller. Læg bagepapir på en plade, sæt bollerne på pladen lad dem efterhæve tildækket 15 min. Bag bollerne på ovnens midterrille ved 250 grader i ca 10 min. Tag bollerne ud og pensl dem sraks med vand, læg dem på en rist og lad dem svale af.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Havregrynsboller



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (22 stemmer)

Opskriften er vist 27267 gange,
og udskrevet 787 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

nam  -  2012-06-09 16:40:39
De er gode, men jeg synes de er ret besværlige at ælte?


Lykke  -  2010-01-16 19:41:57
Er gode. Kan laves med halvt så meget fedt end angivet i opskriften. Prøv evt. at erstatte en del af havregrynen med hakkede hasselnødder. Også godt :-)


blovstrød  -  2009-10-03 12:46:52
Er bollerne fryseegnede?


  -  0000-00-00 00:00:00
prøv under havregrynskugler!


  -  0000-00-00 00:00:00
til didi:


didi  -  0000-00-00 00:00:00
hvor kan jeg finde opskriften på Havregrynskuller


mette,,,  -  0000-00-00 00:00:00
hmm ja lyder lækkeRt,,,!


s og s  -  0000-00-00 00:00:00
de fik lidt for lang tid, men de smager godt