Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Havregrynsboller

Havregrynsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marianne

Indsendt :


Havregrynsboller, billede 4 Havregrynsboller, billede 1 Havregrynsboller, billede 2 Havregrynsboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Gær
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   


Opskrift:
Opløs gæren i det lukne vand. Tilsæt salt, sukker og olie. Hæld væden over havregrynene, som røres godt sammen. Tilsæt derefter mel til dejen har en fast kosistens, der slipper skålen.

Dejen må dog ikke være tør.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse ca. 30 min. Form bollerne og lad hæve til dobbelt størrelse igen ca. 30 min.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 15 minutter.

Tips:

Et godt alternativ ved slankekur. Meget mættende. Havregrynsbollerne er fryse-egnede.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (410 stemmer)

Opskriften er vist 581725 gange,
og udskrevet 16955 gange.
Energi:
KJ total 13200 (3142 kcal)
KJ pr. stk. 1100 (261 kcal)
Vægt ialt 1353 gram
Vægt pr. stk. 112 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 975 KJ (232 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 41.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tina  -  2020-01-18 18:43:51
Jeg har lavet disse flere gange - så nemme og hurtige og altid lækre

Aust  -  2019-06-11 23:28:54
Sad og læste kommentarene kl.ca.22.55 og blev enig med mig selv om at lave dem. Jeg har dog brugt 25 g gær, 100 g rugmel og 300 g hvedemel. Honning i stedet for sukker. Dejen blev lækker. Har sat den på køl til i morgen tidlig. Spændt på at lave dem i morgen tidlig. 😀

  -  2019-05-30 23:38:14
har bagt dem to gange og der er super gode

GitteRM  -  2019-01-29 07:53:01
Rigtig gode boller. Jeg fik 20 boller af en portion. Jeg penler med smeltet smør, når jeg tager dem ud af ovnen, så holder skorpen sig sej i længere tid, og bollen bliver ikke tør så hurtigt.

Michael  -  2019-01-19 16:22:55
Nu står der bare olie men hvad slags olie er det man skal bruge ???

Tina   -  2017-08-31 12:46:47
Super nemme og lækre havregrynsboller!

Rikke  -  2017-08-15 09:22:01
Det er blevet en hverdags opskrift herhjemme De er lækre,nemme og sunde så det er dem vi spiser herhjemme og de mætter virkelig godt

Regitze  -  2017-08-09 15:46:00
Hvad for noget olie er det man skal bruge? 🙂

Stine  -  2017-02-25 11:46:12
Simpelthen de mest lækre boller, bager dem hver gang.. og de er altid et hit.

Jesper  -  2016-06-25 04:38:48
Jeg bruger altid havregryn når jeg bager brød. Men jeg kunne ikke drømme om, at putte sukker i. Sukker fremmer hævningen, men det er ikke ubetinget en fordel. Langsom hævning fremmer jo som bekendt smagen. Så mit brød sættes til hævning i køleskabet i cirka to døgn. Når jeg laver dette mikroovn-brød, så røres dejgen sammen, stilles til hævning og bages derefter - der er altså ingen anden æltning. Så arbejdstiden for et brød er cirka 5-7 minutter. Her er opskriften: 33 cl vand (ja, det svarer til hvad der kan være i en tom ølflaske, som for det meste kan findes på ethvert kollegieværelse) 2-4 gram gær (alt efter hvor hurtigt du ønsker brødet) 3-4 spiseskefulde havregryn en lille teskefuld salt et lille skvæt olie - jeg bruger raps hvedemel efter behov. Melet tilsættes indtil dejgen er samlet og ikke er for tynd - den må godt være lidt blævret -- jeg rører dejgen med en håndmixer og i en plasticskål, som kan tåle mikrobølger - så brødet skal ikke skifte tilholdssted fra tilberedning til bagning. Når brødet så er hævet tilpas - ca det dobbelte - så skal det en tur i mikrobølgeovnen. I min 850 watt ovn passer 12 minutter ganske godt. Dette brød har jo naturligvis ingen skorpe. Hvis man synes, at dette er et problem, så egner brødet sig glimrende til en tur forbi en brødrister.

Dobbelt havregryn  -  2016-06-04 01:27:29
Kom til ved en fejl, at doble med havregryn, uden at ændre på de øvrige ingredienser. De blev super gode alligevel.

Laila K.  -  2016-05-11 10:20:41
Super hurtige og skønne boller Smager fantastisk Bager dog mine 25min.

Christine  -  2016-04-24 10:22:48
Lækre og mættende boller.

Michelle   -  2016-03-26 12:41:09
Brugt denne opskrift i knap 2 år nu og den er stadig lige lækker og den eneste type boller vi laver. Lækre og gode boller i et sundere alternativ. Skal de være lidt anderledes så med glasur på toppen til hyggen.

Sofie  -  2016-03-15 11:48:59
Har lige bagt disse sammen med mine børn på 4 og 1,5. Det gik nemt og de blev overraskende lækre - saftige og velsmagende. Har gemt opskriften :)

Hanne  -  2016-03-08 17:07:18
Skønne og nemme boller. Dog brugte jeg lidt mindre mel, ca 400 g tror jeg. Har en fantastisk smag

Ditte  -  2016-01-28 21:44:57
Det er da nogen af de bedste boller jeg har bagt

charlotte  -  2016-01-25 10:47:10
Gode og nemme boller, som børnene elsker!

Maja Eskildsen  -  2015-10-11 11:48:20
Lidt mere salt og grovvalsede havregryn er super!

Rebecca  -  2015-08-16 10:25:17
De er ikke mindre end fantastiske. Sprøde udenpå og lækre svampede indeni

  -  2015-05-13 14:59:58
12-05-2015:Hæver meget fint både 1. og 2. gang + 1 ovnen. Fik 8 store firkantede "sandwich"boller.

Pernille  -  2015-02-24 16:20:38
Lækre, billige og rigtig nemme boller der mætter godt! Er bestemt ikke sidste gang jeg bager dem! :)

Laura  -  2014-07-05 12:44:17
Jeg glæder mig meget til at komme igang med at bage disse boller, håber de lever op til forventningerne - ellers bliver familien svært skuffede... men mon ikke, de lyder i hvert fald gode :-)

Lillian  -  2013-12-29 08:29:36
Har lige bagt bollerne og de er virkelig gode. Tilsatte fiber husk og ekstra vand (20 gram fiber husk + 1 dl. vand), for at få lidt mere fiber

Mette G. P.   -  2013-08-16 18:21:38
Tror bestemt jeg skal prøve disse. Jeg starter nemlig i næste uge, og en rugbrødsmadpakke er rigtig kedelig, så et godt alternativ. Tak for opskrift :)

Inger  -  2013-01-15 18:02:02
Lækre boller Og sikke en dej... Luftig og trådet. Perfekte til alt Jeg brugte grovvalsede havregryn, for det havde jeg i skuffen... Det fungerede fint.

  -  2013-01-09 16:30:55
Mhmm, dejligt nemme at lave og rigtig gode.

Karina Christensen   -  2012-11-05 21:50:14
Har allerede bagt dem 2 gange paa 1 uge. Super laekre og nemme boller.

Karina christensen   -  2012-11-05 21:49:03
Nem opskrift, rigtig laekkert broed. Dog bliver bollerene lidt flade synes jeg. Riv evt. 1 aeble i dejen og spar lidt paa vandet, det er ogsaa laekkert. Laver du dobbelt portion har du baade til boller og 1 formbroed. Brug gerne en roeremaskine, saa kan du spare lidt paa melet og broedet bliver dejligt "let".

  -  2012-09-19 21:08:35
Jeg har bagt bollerne mange gange - og de bliver gode hver gang. Et forslag til at gøre dem mere mættende og sunde. Put 100 g. rugmel, 100 g. fuldkornshvedemel og 3 håndefulde 3 eller 5 kornsblanding i, samt 0.75 dl olie istedet for 0,5 dl olie. Pensle med æg inden de kommer i ovnen. Der skal reduceres i mængden af hvedemel, så start med 200 g. og ælt resten af hvedemelet i. Husk dejen må godt være lidt klistret. Lad dem gerne hæve en time første gang.

  -  2012-09-06 09:40:17
de er bare super gode

Liselotte  -  2012-08-07 01:14:47
Super god og nem opskrift. Selv min mand var/er vilde med dem, og han er endda uddannet bager.

rie   -  2012-06-26 18:52:31
det er bare di lækreste boller og de er nemme at spise ikke sesj at tykke i tusind tak for den opskrift mvh rie

  -  2012-06-18 13:49:24
Dårlige og grimme at se på.. Dem bager jeg ikke igen

Hanne  -  2012-06-05 15:30:04
Jeg har lige lavet en triple-portion af opskriften, altså angiveligt 36 boller. Men jeg endte altså med at få 63 pænt store boller ud af det. Og de er rigtig lækre. Skal dog siges, at jeg ikke vejede hvedemel af, jeg puttede bare i, indtil dejen føltes rigtig, dvs. fast, men stadig let klæbrig.

Anette  -  2012-03-03 12:56:04
Virkelig gode boller ! - Jeg erstatter sukker med honning og når dejen er hævet halvejs føste gang, kommer jeg revne gulerødder i og supplerer med ekstra hvedemel. De bliver supergode og holder i lang tid (hvis man altså ikke lige spiser dem alle med det sammme).

Dianna  -  2011-12-18 04:30:16
Jeg bager dem med italiensk fuldkornshvedemel. Min kæreste er ikke meget for grove boller, men disse er en vinder. Dejlig svampede!

  -  2011-09-10 13:27:49
Majs De er super gode de boller, men hva pokker gør jeg forkert.....når de er formet og skal hæve 30 min så falder de sammen og ender med at blive ret flade?

CR  -  2011-07-07 14:15:30
Jeg er en pige på 14 år. jeg ELSKER de her boller!!!

Stine S. Løkken  -  2011-06-21 11:25:17
Kan kun tilslutte mig resten af banden - de er super lækre!

Majken  -  2011-05-31 12:26:40
Jeg er ved at bage dem, men syntes at jeg har brugt mere mel end der stod, ved ikke og det er for at jeg har kommet gulerødder i, men dejen dufter og ser lækker ud:)

  -  2011-05-29 11:30:35
Hvis man vil gøre bollerne lidt sundere, kan sukker med fordel udskiftes med gulerod og salt med græskarkerner. De bliver kun bedre.

Tobias  -  2011-05-24 15:43:53
Super boller, plejer ikke at være den store brødspiser men disse boller bare toppen. Har bagt dem et par gange. Evt tips Brug økologisk musli og tranebær istedet for havregryn samt brug 200g grahamsmel og 200 g hvede mel istedet for de 500 g hvede. Giver nogle rigtig gode grov boller.

Peter  -  2010-10-03 11:58:25
Disse boller er helt vidunderlige - de er altid et hit blandt voksne som børn. Hvis man laver dem rigtig fugtige og bruger en isske til at sætte dem på pladen, behøver man ikke at berøre dem med menneskehånd, og de bliver ekstra bløde og luftige.

acm  -  2010-09-11 17:24:54
Jeg synes ikke at de er så fedtfattige.. jeg tæller kcal og bruger mange på denne bolle

Else  -  2010-08-07 15:27:34
Kanon gode, bløde, luftige og mættende boller MUMS....

.............  -  2010-07-18 11:11:57
jeg synes den smager goodt hehe det er den bedste boller jeg nogen sinde har smagt <3

Emilie  -  2010-06-09 13:34:18
Så har jeg puttet en plade i ovnen og håber på et godt resultat, de ser hvertfald gode ud!

Winnie Mikkelsen  -  2010-04-29 11:56:34
Bagte dem i går, de var vildt lækre - jeg puttede 150 g havregryn og 100 g reven gulerod i, de blev rigtige gode. Jeg tror de vil være rigtige gode også med lidt skinke i, som madpakkeboller sammen med lidt krydderier, det skal ihvertald prøves - mums !

Dorte 2  -  2010-04-26 15:40:39
Skiftede alt melet ud med speltmel og halvdelen af vandet med A38. Super lette og luftige.

sara. h  -  2010-03-15 11:58:07
virkelig gode boller og er meget su venlige de holder i lang tig er billige og smager fantastisk kan varmt anbefaldes

  -  2010-03-01 19:24:29
har lige bagt dem mmmmmmmm de er gode har prøvet at puttet en rest af gullerods rokost i nej hvor de er gode kan varmt anbefales (der var lidt citron i rokosten)

sanne  -  2010-02-09 09:51:26
super dejlige bløde boller, med en masse bid i. brugte honning i stedet for sukker samt halv kærnemælk/vand. + noget grahamsmel også, helt klart et hit, og så er man mæt efter en,

Lise  -  2010-01-15 13:35:17
Det er alletiders - man kan komme alt muligt i f.eks. tørrede tranebær og friske blåbær. Uden noget i er de bare gode til alt - også i frokostpakken.

Fam. Kristensen  -  2009-11-18 20:53:50
Supergode boller. Vi bagte til 24 "personer" og der blev 24 boller, så størrelsen er fin. Vi brugte halvt grovvalsede og halvt fintvalsede havregryn. De fik 20 minutter.

Rasmus  -  2009-10-14 14:18:52
Ekstremt lækre boller. Dog gav jeg dem 20 minutter i ovnen i stedet for 15. Havde godt nok også kun opvarmet ovnen i 5 minutter inden de kom ind. Men de kan helt klart anbefales! De bliver overhovedet ikke tørre, og de kan sagtens spises uden smør..

Maria  -  2009-10-11 15:50:17
Rigtig gode boller som også 100 andre har skrevet. Dog kan jeg ikk få det angivet forhold af mel til at passe. Jeg brugte knap halvdelen af det givne mel.

Dorthe  -  2009-09-28 13:45:32
Synes at kalorieindholdet er højt, men hvis de mætter så meget, at de kan bruges som et måltid med lidt filet eller noget på, er det fint. Vil straks bage dem i aften.

michele  -  2009-08-29 14:48:41
De smager meget af havregryn, så dem kan min datter ikke lide... De er gode som tilbehør til lune retter og salater

  -  2009-08-21 13:46:52
Det lyder lige som den opskrift jeg skal brug. Har altid børn der elsker hjemmebag

pernille  -  2009-07-19 16:37:57
disse boller kan også anbefales med soltørret tomater, og oliven, til dem der er til italiensk. det smager pragtfuldt.

christina  -  2009-07-12 16:50:44
lækre og super lette at lave.. er ellers normalt en bagemongol..

Sara  -  2009-06-13 15:40:50
Super gode boller! Jeg er lige flyttet hjemmefra og har derfor ikke så mange penge at gøre med - disse boller er både rigtig gode, sunde og billige.

Karina  -  2009-05-20 11:10:52
Let og nemt, og smager godt :)

Pigen på kur ;)  -  2009-04-28 13:19:27
Kan man ikke erstatte noget af hvedemelet med noget groft mel i stedet, så de bliver endnu sundere? :)

Mette  -  2009-04-22 20:52:38
Jeg har brugt grahamsmel sammen med hvedemel indtil konsistensen var ok - det bliver anbefalet af diætister, at bruge grahamsmel fremfor eller som supplement til hvedemel...

Anna  -  2009-03-22 17:24:09
Disse boller er bare super gode. Kan klart anbefales :D

lilleviborg  -  2009-03-19 12:35:59
Så her jeg lige smækket en dej sammen, med 300g havergryn og med lidt skinke i. Glæder mig til at se, om de er så gode som i siger.

Chalotte  -  2009-03-18 15:29:41
Skal der vindruekerneolie i?

Tanja  -  2009-02-18 23:48:29
Virkelig gode boller - kan klart anbefales at putte lidt mere havregryn i, og lidt mindre mel..uhmm.

  -  2009-02-12 12:58:35
Sindsyge gode boller. Har netop lige bagt dem. Det er meningen de skal i fryseren til barsels gæster, men ved ikke om de er spist inden, jeg er ihvertfald godt igang. Der blev 21 boller ud af min portion.

A3el  -  2008-11-21 19:38:46
Nogle af de bedste boller jeg nogensinde har lavet. Og så er de utrolig lette at lave. Jeg brugte kun 25g gær, halvdelen af melet var speltmel og jeg sigtede hvedemelet for at give bedre hæveevne. Nu vil vil jeg gå ud og laven en potion som jeg koldhæver og bager i morgen til morgenmaden :-)

Henriette  -  2008-11-20 19:07:05
Ja, de er godt nok helt fantastiske! Og så er de rigtig nemme at lave!

Stine  -  2008-11-03 22:28:36
fantastiske boller kom halvt mal og halvt grovmel mums...

Natteravnen  -  2008-10-09 00:27:35
Pragtfulde boller - jeg læste alle kommentarene, og kunne slet ikke lade være med at gå i gang selvom klokken var 23 - jeg er nu netop blevet færdig med en dobbeltportion og klokken er halv et, men det var det hele værd

RC  -  2008-10-05 17:52:57
Meget lækre boller:) Brugte dog ikke alt melen. Lavede 12 boller ud af dejen.

  -  2008-09-18 22:26:36
Fantastiske super boller! De flyver helt i min mave...woooj woooj!!!

sandra  -  2008-08-18 14:25:31
super gode boller og mætter godt. Prøv dog at bruge 350 gr. havregryn og langt fra så meget mel. Meget nem dej at arbejde med. Kan varmt anbefales !!

Nete  -  2008-07-13 19:20:24
Fantastisk at lave disse boller. Min kæreste elskede dem og spiste dem med nutella.

Jens  -  2008-07-13 19:18:44
Fantastiske boller - de bedste jeg nogensinde har lavet. Kan anbefale at skære dem igennem og smøre nutella på!!!

Lisbeth  -  2008-07-01 14:15:51
Lyder som en rigtig god opskrift (o: Men hvor mange boller bliver der ca.?

Sabine  -  2008-05-26 20:26:35
Hvor mange personer bliver der til?

Lunnemann (Bjarne)  -  2008-05-17 08:09:03
Det er verdens bedste boller, forsøg med lidt akaciahonning eller ahornsirup i stedet for sukker. Satme guf!!

belinda  -  2008-05-13 17:43:30
de er kanon gode.... hAR PRØVET AT PUTTE LIDT MINDRE HAVREGRYN I OG PRØVEDE AT PUTTE SKINKE STRIMLER OG OSTE STRIMLER I DET VAR OGSÅ VILDT GODT!:D

Eva  -  2008-04-28 17:06:06
Rigtige gode boller, til fødselsdagen, til morgen, til madpakken, til alt... Prøv at putte solsikkekerne på toppen Mums!

maria  -  2008-04-19 14:18:31
jeg prøvede med en pose tørgær i stedet for almindelig gær og de smagte helt vidunderligt, dejlig lækre og bøde og også dagen efter

Anita  -  2008-03-14 09:18:04
Fantastiske boller som mætter!

ibber  -  2008-02-20 08:15:01
hvor i ovenen skal pladen være i midten eller nederst

ingrid  -  2008-02-17 10:50:41
ja,bollerne er rigtig dejlige.skønt at de kan spises medgod samvittighed.prøv at tilsætte tørret timian,basilikum,og lidt tørret tranebær.bollerne er da lækre som morgen og madboller

Inge-Lis  -  2008-01-30 09:08:17
Super lækre boller, de kan anbefales.

XChristina  -  2008-01-26 09:56:22
jeg har tænkt miig at lave den idag alle de gode kommentar til dem gør mig helt sulten hehe. skriver lige en kommentar når jeg er færdig med at lave dem glæder miig vildt til at smage dem men hvor mange bliver der ca. i en posion

  -  2008-01-15 18:29:32
Mmmmm...Prøvede med reven gulerod, ingefær, vanilie og kanel i. Kan anbefales.. Super lækre. Men holdt godt nok ikke helt med de 15min, nærmere en halv time.

Kirstine  -  2007-11-27 14:04:33
Her gik det med 400 g mel i blanding og så en god håndfuld på bordet da jeg skulle ælte det. Jeg syntes dejen var meget klistret at ælte og tænke bare "det er løgn!!" men efter få minutter var dejen "normal" - dog hård at arbejde med. (Kan vel sammenlignes med modellervoks...hmm..) Nu hæver den og jeg glæder mig til at se hvad der sker om lidt :-)

MaleneB  -  2007-11-02 10:27:44
Hold da op... De lyder som en succes... Dem prøver jeg og så smider jeg lige en kommentar når de er bagt og smagt... :)

Frederik  -  2007-10-07 18:18:08
Lyder godt kan ikke vente med at bage dem bare surt at jeg mangler gær

Louise  -  2007-10-02 17:52:54
Hold da op nogle lækre boller. de er rigtig dejlige -og så er de friske dagen efter også.. guf... :o)

Heidi Aagaard Olsen  -  2007-09-19 15:02:52
Det er en super opskrift, jeg har efterhånden bagt dem mange gange. Både som pizzaboller, pølsehorn. Det er en opskrift, der er et super lækkert alternativ når man gerne vil være sund. ;-)

Connie  -  2007-09-17 15:09:43
Mums Mums med 350 gr. mel ..... virkelig lækre....jeg er på kostomlægning så jeg vil også prøve med fuldkornsmel ... men rigtig lækre....sidder og spiser en med ost (6% fedtfattig hæ hæ hæ )

Linda  -  2007-09-14 17:50:04
Nu har jeg læst alle kommentarene og bliver helt fristet så nu vil jeg også i køknet og bage

Rikke  -  2007-08-08 19:24:46
De er virkelig lækre, og nemem at lave...

Helle  -  2007-07-27 10:17:44
Helt vidunderlige boller som mætter utrolig godt. Vi er helt pjattede med at bage dem. Vi sørger nu fast for at have havregryn og gær i huset, så kan man nemt lige "smække" nogle skønne boller sammen, når man er løbet tør. Anbefales helt klart!!

Helle  -  2007-07-27 08:31:14
Helt vidunderlige boller som mætter utrolig godt. Vi er helt pjattede med at bage dem. Vi sørger nu fast for at have havregryn og gær i huset, så kan man nemt lige "smække" nogle skønne boller sammen, når man er løbet tør. Anbefales helt klart!!

Miiiiig  -  2007-06-20 16:01:14
Mmm,. lækre! jeg lavede tre forskellige slags, hvor jeg kom gulerod, banan og æble i hver slags. Det var virkelig lækkert.. :)

langt fra DK  -  2007-06-14 22:51:24
hmmm... jeg er ved at bage bollerne nu... det eneste gaer jeg kunne finde var toer gaer.. haaber man kan bruge det.. tror maaske at jeg har brugt for meget... dejen haever i hvert fald meget!. naah nu maa vi.. jeg glaeder mig til at proeve dem.

simone  -  2007-05-01 17:48:33
uhm de lyder rigtig gode, nu ved jeg hvad jeg skal lave i morgen efter arbejde.

Kitta  -  2007-03-07 13:25:17
De her boller er SÅ gode! De bliver slet ikke tørre, selv om de ligger i flere dage efter bagning.

Bjørt  -  2007-02-15 20:25:06
Rigtig god opskrift og meget nem at lave. Anbefales

Maja  -  2007-01-29 22:03:17
Gode med solsikkekerner under bunden og knuste hørfrøi bollerne... ;-) mums

Anne og Josefine  -  2007-01-25 19:07:09
Vi har nu eksperimenteret lidt med disse ellers fremragende boller og vi har fået godt resultater. specielt kan vi anbefale at tilsætte en smule kiks, kanel, chokolade, rosiner , karry ect..

Helena  -  2007-01-10 11:17:33
Nemme, lækre, dejlige fugtige, sunde - kan helt klart anbefales!

Dorthe  -  2007-01-07 16:50:51
Rigtig gode boller bager dem hver mandag. Varmer dem lige et par sek. i microovn om morgen så bliver de som nybagte og svampede

jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil ned og bage dem med det samme :D de lyder virkelig sunde og lækre..

Bøje  -  0000-00-00 00:00:00
Kanon gode - sunde og fetfattige boller som mætter godt - gode til eks. madpakken - kan klart anbefales.

safira  -  0000-00-00 00:00:00
virkelig lækre boller, min kæreste og jeg er helt tossede med dem!

Nynne  -  0000-00-00 00:00:00
Det giver også en dejlig svampet konsistens hvis man koger grynene til grød og lader den køle af inden man blander den i dejen.

Sidsel  -  0000-00-00 00:00:00
Kan klart anbefales!

Pølle  -  0000-00-00 00:00:00
De er kanon gode, lækre, sprøde, saftige. Helt forrygende

Willow  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange boller er dejen beregnet på? Glæder mig til at smage! :o)

Magnus  -  0000-00-00 00:00:00
dejlige og så har de en god form : )

Line  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, de er rigtig gode. :-D

Tim  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækre og luftige... de holder hvad de lover ;)

Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Er der nogen som har en god opskrift på fedtfattig tunmusse og rygeostsalat, som man kan spise til disse lækre boller

Kristina  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig gode boller...de bliver ikke så hurtigt tørre og så er de gode lige før man skal ind og træne i motionscenteret.

stina  -  0000-00-00 00:00:00
gode boller og rigtig godt med en lille squies af kardemomme i dejen... mmm og ja lidt mindre mel.. men det er en følesag når dejen æltes

Gække  -  0000-00-00 00:00:00
Kanon opskrift.. Mætter så godt og smager rigtig godt..! Brugte dog mindre mel end skrevet.. Ellers fejlfri!

Tina  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig gode, mine børn elsker dem og de er gode til både morgenmad ell. frokost. Prøv med dobbelt havregryn.

putte  -  0000-00-00 00:00:00
De er bare gode, og meget nemme at lave! um.......

Mille  -  0000-00-00 00:00:00
Super gode boller - de er lette og luftige, og bliver ikke tørre. De smager bare fantastisk - og så kan man spise dem med god samvittighed :-)

Lone  -  0000-00-00 00:00:00
De smager rigtig godt, men jeg forstår ikke helt forholdet mellem mel/havregryn og vand. Synes kun jeg kan bruge det halve mel.....

Anja  -  0000-00-00 00:00:00
En kollega fik opskriften og er helt vild med dem, hun har også brugt dejen til pølsehorn, det har jeg også prøvet nu, de er også gode.

Anja  -  0000-00-00 00:00:00
De er rigtige gode, jeg laver dobbelt portion og får 24 gode boller til madpakken

RR  -  0000-00-00 00:00:00
de er rigtig lækker.

Mia  -  0000-00-00 00:00:00
Gode luftige boller. Penslede dem med minimælk og dryssede havregryn på. Kunne godt prøve at putte mere havregryn i, hvis de skal være mere grove og sunde! UM...

Fru Holm  -  0000-00-00 00:00:00
Inden bagning, penslede jeg bollerne med æg og dryssede rørsukker og havregryn ovenpå. rigtig gode boller!

Marit  -  0000-00-00 00:00:00
Bollerne er ikke kun fedtfattige og mættende, - men også rigtigt gode!

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
En rigtig god opskrift på fedtfattige boller, kan anbefales!