Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bostonsteg stegt som vildt

Bostonsteg stegt som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Grydesteg

Ukendt oprindelseslandKilde : Ram2

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.Bostonsteg
 
 knust enebær
 Bechamel sauce
 bouillon
 salt
 peber
 
 portvin
 Maizena
 


Opskrift:

Bestil hos din slagter en Bostonsteg på ca. 1,5 kg.

Gnid stegen med knust enebær, og brun den i en stor stegegryde. Tag stegen op og bag en tynd Bechamel sauce i stegefedtet fra stegen. Justér farven, og smag saucen til med bouillon, salt, peber.

Læg stegen tilbage i gryden, og lad den stege (koge) i saucen til den er mør. I alt ca. 1½ time.

Læg stegen på et fad, tildækket (for at holde på varmen ) Smag saucen til med 2 sjatter portvin (en til dig og en til saucen), og juster konsistensen med Maizena, hvis dette er nødvendigt.

1) Kan serveres med Hasselbach kartofler, Waldorff salat, og en kraftig rødvin.

2) Eller med nye danske kartofler, tyttebær, og hjemmelavet agurkesalat, og en kraftig rødvin.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 28701 gange,
og udskrevet 680 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anders  -  2010-01-11 16:43:31
En Bostonsteg er skråret af tykkammen, og er derefter barderet (omviklet)med bacon. Så du er helt rigtig på den Per!


Per  -  2008-09-15 15:57:23
Nogen der ved nøjagtigt hvad der gør en bostonsteg til en bostonsteg, jeg mener at det er en oksegrydesteg, eller evt. kalvegrydesteg, men er den omviklet (barderet) med bacon eller ?


Ram2  -  0000-00-00 00:00:00
Saucen bør tilsætte en smule blåskimmelost, og lidt ribsgelé. Det giver den gode vildtsmag.