Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Helstegt frikandeau i stegeso

Helstegt frikandeau i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3/4 kg.kalveinderlår
100 g.røget spæk
 salt
 peber
 smør
2 1/2 dl.bouillon
2 1/2 dl.fløde
 hvedemel
 ribsgele
 
Opskrift:
Spæk kødet og gnid det med salt og peber. Læg det i stegesoen. Hæld bouillon ved og kom smørklatter på kødet. Steges i ovnen ved 220 grd. i ca. 1 1/2 time.

Kom fløden i saucen og jævn den. Smag saucen til med gele.

Serveres med små hvide eller sukkerbrunede kartofler sammen med waldorfsalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16287 gange,
og udskrevet 263 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu