Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Helstegt frikandeau i stegeso

Helstegt frikandeau i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3/4 kg.kalveinderlår
100 g.røget spæk
 salt
 peber
 smør
2 1/2 dl.bouillon
2 1/2 dl.fløde
 hvedemel
 ribsgele
 


Tilbehør:
små hvide eller sukkerbrunede kartofler sammen med waldorfsalat
Opskrift:

Spæk kødet og gnid det med salt og peber. Læg det i stegesoen. Hæld bouillon ved og kom smørklatter på kødet. Steges i ovnen ved 220 grd. i ca. 1 1/2 time.

Kom fløden i saucen og jævn den. Smag saucen til med gele.

Serveres med små hvide eller sukkerbrunede kartofler sammen med waldorfsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15979 gange,
og udskrevet 258 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu