Helstegt frikandeau i stegeso

Helstegt frikandeau i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalveinderlår
100 g.røget spæk
 salt
 peber
 smør
2.5 dl.bouillon
2.5 dl.fløde
 hvedemel
 ribsgele
 
Opskrift:
Spæk kødet og gnid det med salt og peber. Læg det i stegesoen. Hæld bouillon ved og kom smørklatter på kødet. Steges i ovnen ved 220 grd. i ca. 1 1/2 time.

Kom fløden i saucen og jævn den. Smag saucen til med gele.

Serveres med små hvide eller sukkerbrunede kartofler sammen med waldorfsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 19065 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu