Flamberede pandekager med kirsebær

Flamberede pandekager med kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Pandekager:
2 æg
0.5 dl.øl
30 g.sukker
125 g.hvedemel
100 g.margarine
 
 Flambering:
250 g.sødkirsebær
50 g.hasselnødder
2 dl.appelsinsaft eller -juice
50 g.flormelis
0.5 dl.cognac
 
Opskrift:
Mel røres sammen med æg og sukker. 75 g margarine smeltes og røres i. Øl røres i.

Pandekagerne bages tynde på en pande i lidt margarine.

Sødkirsebærrene skylles, aftørres og befries for stilk. Flormelis varmes op på en pande, til det karamelliserer. Hasselnødder tilsættes og varmes igennem. Appelsinsaften hældes ved, og det hele koges godt igennem.

De lune pandekager samt kirsebærrene anrettes i et ildfast fad. Cognac tilsættes og retten antændes.

Nødde-/appelsinsovsen serveres til.

Tips:

Kan eventuelt serveres med softice eller kold flødeskum.


karakterer:
Opskriften er vist 14934 gange,
og udskrevet 348 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Alice  -  0000-00-00 00:00:00
lyder godt vil prøve nytårsaften