kalvekød i strimler (skåret af inderlår klump tyksteg eller flanksteak)600 g. kalvekød i strimler (skåret af inderlår klump tyksteg eller flanksteak)
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
2
kviste
timian2 kviste timian
2
kviste
rosmarin2 kviste rosmarin
1
citron revet skal af og saften af den halve1 citron revet skal af og saften af den halve
4
spsk.
creme fraiche 38%4 spsk. creme fraiche 38%
2
bdt.
forårsløg i strimler2 bdt. forårsløg i strimler
Parmesan revet eller høvlet Parmesan revet eller høvlet
500
g.
spaghetti tørret500 g. spaghetti tørret
Opskrift:
Kog pastaen som anvist på emballagen.
Hvidløgsfedet og krydderurterne hakkes groft og ristes på en varm pande i olivenolien.
Tilsæt kødstrimlerne og rist også dem kraftigt. Tilsæt citronsaft og reven citronskal. Lad det hele koge ind i ca. 1 minut.
Tilsæt creme fraiche og de snittede forårsløg. Vend den kogte spaghetti ned i saucen og servér straks. Kom evt. reven eller høvlet parmesanost over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10518 gange, og udskrevet 268 gange.
Kommentarer
Gerda - 2018-10-06 17:00:34 Rigtig godt
Gerda - 2018-10-05 15:29:31 Rigtig godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider