Spaghetti Bianco

Spaghetti Bianco, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :

Ingredienser:
600 g.kalvekød i strimler (skåret af inderlår klump tyksteg eller flanksteak)
1 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
2 kvistetimian
2 kvisterosmarin
1 citron revet skal af og saften af den halve
4 spsk.creme fraiche 38%
2 bdt.forårsløg i strimler
 Parmesan revet eller høvlet
 
500 g.spaghetti tørret
 
Opskrift:
Kog pastaen som anvist på emballagen. Hvidløgsfedet og krydderurterne hakkes groft og ristes på en varm pande i olivenolien. Tilsæt kødstrimlerne og rist også dem kraftigt. Tilsæt citronsaft og reven citronskal. Lad det hele koge ind i ca. 1 minut. Tilsæt creme fraiche og de snittede forårsløg. Vend den kogte spaghetti ned i saucen og servér straks. Kom evt. reven eller høvlet parmesanost over.


karakterer:
Opskriften er vist 10816 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Gerda  -  2018-10-06 17:00:34
Rigtig godt

Gerda  -  2018-10-05 15:29:31
Rigtig godt