Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nem gryderet med kalvekød og valnødder, svampe og druer

Nem gryderet med kalvekød og valnødder, svampe og druer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.strimler af kalveklump eller -inderlår
 
200 g.østershatte
4 forårsløg
200 g.blå druer
 olie
5 dl.kalvebouillon
1 spsk.Maizena majsstivelse
 salt
 peber
100 g.valnøddekerner
 friske krydderurter efter smag
 
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
1. Skær stokkene af østershattene og riv hattene i strimler. Rens forårsløgene og skær dem på skrå i tynde skiver. Skyl druerne – halvér og udsten dem. 2. Varm en wok eller stegegryde op med lidt olie i. Begynd med at brune kødstrimlerne af og tag dem op. 3. Tør gryden af med et stykke køkkenrulle og varm lidt ny olie op, rist så østershattene og forårsløgene, tilsæt druerne og de brunede kødstrimler. Hæld den halve liter kalvebouillon i og lad det hele simre et par minutter. Jævn med lidt Maizena og smag til med salt og peber. Til sidst tilsættes valnødder og grofthakkede krydderurter efter eget valg. Tilbehør: Nye kogte kartofler eller pillekartofler.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 21362 gange,
og udskrevet 687 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu