strimler af kalveklump eller -inderlår600 g. strimler af kalveklump eller -inderlår
200
g.
østershatte200 g. østershatte
4
forårsløg 4 forårsløg
200
g.
blå druer200 g. blå druer
olie olie
5
dl.
kalvebouillon5 dl. kalvebouillon
1
spsk.
Maizena majsstivelse1 spsk. Maizena majsstivelse
salt salt
peber peber
100
g.
valnøddekerner100 g. valnøddekerner
friske krydderurter efter smag friske krydderurter efter smag
1000
g.
kartofler 1000 g. kartofler
Opskrift:
1. Skær stokkene af østershattene og riv hattene i strimler. Rens forårsløgene og skær dem på skrå i tynde skiver. Skyl druerne – halvér og udsten dem.
2. Varm en wok eller stegegryde op med lidt olie i. Begynd med at brune kødstrimlerne af og tag dem op.
3. Tør gryden af med et stykke køkkenrulle og varm lidt ny olie op, rist så østershattene og forårsløgene, tilsæt druerne og de brunede kødstrimler. Hæld den halve liter kalvebouillon i og lad det hele simre et par minutter. Jævn med lidt Maizena og smag til med salt og peber.
Til sidst tilsættes valnødder og grofthakkede krydderurter efter eget valg.
Tilbehør:
Nye kogte kartofler eller pillekartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(8 stemmer)
Opskriften er vist 21362 gange, og udskrevet 687 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider