Benløse fugle i stegeso

Benløse fugle i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Benløse fugle i stegeso, billede 4 Benløse fugle i stegeso, billede 1 Benløse fugle i stegeso, billede 2 Benløse fugle i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.kalveinderlår
 salt
 peber
6-8 strimler spæk
50 g.smør
2.5 dl.bouillon
2 dl.fløde
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Kødet skæres ud i tynde skiver. Læg et stykke spækstrimmel på hvert stykke kød og rul det sammen. Hold kødet fast med en kødnål eller bind med snor omkring. Gnid rullerne med salt og peber.

Kødet brunes i fedtstof på en pande inden det lægges i stegesoen. Kom bouillon ved.

Steg "fuglene" ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Tilsæt skyen fløde. Jævn og farv saucen.

Serveres med hvide kartofler eller kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 116109 gange,
og udskrevet 2867 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-15 08:01:45
Et hurtigt spørgsmål,skal låget på stegesoen være på i ovnen?

  -   2010-08-26 16:18:28
Jeg havde ikke spæk men bacon som jeg rullede indeni med persille - mums, det er en god opskrift og saucen er bare lækker.

  -   2010-08-20 13:49:58
Et lille twist til disse lækre fugle; rul lidt frisk persille ind sammen med spækstrimlen. Det gir en super god smag til saucen.