Stegte nudler Koreansk

Stegte nudler Koreansk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler

Oprindelsesland : Korea

KoreaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
40 g.sesamfrø
2 spsk.olie
2 tsk.sesamolie
4 forårsløg hakkede
2 fedhvidløg finthakkede
2 tsk.rød chili finthakket
150 g.rå rejer pillede og rensede
150 g.frisk fast tofu i tern
100 g.champignoner i tynde skiver
1 rød peberfrugt i tynde strimler
2 spsk.vand
2 spsk.sojasauce
2 tsk.sukker
300 g.hokkien nudler
 
Opskrift:
Sesamfrøene ristes på en tør pande for jævn varme i 3-4 minutter, panden rystes konstant til frøene er nøddebrune, hældes fra panden og knuses i en morter eller kaffekværn. Rør olie og sesamolie sammen i en lille skål. Hæld ca. halvdelen i en wok eller en stor, tykbundet pande. Varmes for jævn varme. Løg, hvidløg, chili og rejekød lynsteges i 2 minutter. Tages op og sættes til side. Tofu lynsteges under omrøring, til den er let gylden. Tages op og sættes til side. Kom resten af olien i wokken og tilsæt grøntsager. Lynsteges i 3 minutter, eller til de er netop sprøde. Kom vand, soyasauce, sukker og nudler i wokken. Nudlerne vendes forsigtigt i saucen. Læg låg på og lad dem simre 5 minutter. Rør derefter godt rundt, tilsæt rejer og tofu, steges under omrøring i yderligere 3 minutter for jævn varme. Drysses med de knuste sesamfrø og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 43023 gange,
og udskrevet 580 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (84 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-18 10:20:02
Det der sesamolie sammen med sesamfrø i en morter osv., er det ikke bare ligesom tahini? Kan man så ikke bruge tahini i stedet?