Kalkunbryst, farseret
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienserne til farsen sammen, men kun 1 tsk provencekrydderi. Flæk kalkunbrystet halvt igennem og kom farsen i. Bind omkring med en bomuldsnor.
Læg kødet i et oliesmurt ovnfast fad evt en stegeso. Gnid stegen udvendig med salt og peber og fordel resten af provencekrydderiet på. Sæt fadet i ovnen ved 170 grader ( 338 Fahr. ) og lad stegen få 1½ time i ovnen. Sauce: Brug 1 dl bouillon pr. person og lad bouillonen koge op. Tilsæt lidt piskefløde og jævn den med maizena. Smag til med portvin. Der kan serveres waldorfsalat og/eller halve æbler med gelé samt brunede kartofler. Tips: Det meste kan laves i forvejen, så det kun er stegen, der skal puttes i ovnen, 1½ time før gæsterne kommer. |
|
Opskriften er vist 40688 gange,
og udskrevet 1242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Margith Koch - 2005-01-01 01:01:01 3 kg kød til 6 pers ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne