Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunbryst, farseret

Kalkunbryst, farseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kakunbryst ca 2.5 kg
 
 fars:
500 g.hakket kalve- og svinekød
2 æggehvider
1 dl.fløde
2-3 spsk.portvin
35 g.mandelflager
4 spsk.hakket persille
1 spsk.tørret provecekrydderi
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør alle ingredienserne til farsen sammen, men kun 1 tsk provencekrydderi. Flæk kalkunbrystet halvt igennem og kom farsen i. Bind omkring med en bomuldsnor.

Læg kødet i et oliesmurt ovnfast fad evt en stegeso. Gnid stegen udvendig med salt og peber og fordel resten af provencekrydderiet på. Sæt fadet i ovnen ved 170 grader ( 338 Fahr. ) og lad stegen få 1½ time i ovnen.

Sauce:
Brug 1 dl bouillon pr. person og lad bouillonen koge op. Tilsæt lidt piskefløde og jævn den med maizena. Smag til med portvin.

Der kan serveres waldorfsalat og/eller halve æbler med gelé samt brunede kartofler.

Tips:

Det meste kan laves i forvejen, så det kun er stegen, der skal puttes i ovnen, 1½ time før gæsterne kommer.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 36284 gange,
og udskrevet 1173 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Margith Koch  -  0000-00-00 00:00:00
3 kg kød til 6 pers ?