Makronkage 02

Makronkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 2 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Makronkage 02, billede 4 Makronkage 02, billede 1 Makronkage 02, billede 2 Makronkage 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
230 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Fyld:
10 Tvebakker 1 pose tvebakker vejer ca. 300 gram, og en enkelt tvebak vejer ca 10 gram.
230 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Mandelessens
2 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
   
Opskrift:
Fedtstoffet smuldres i melet, bland sukker og bagepulver i og ælt dejen sammem med æggeblommerne.

Fordel dejen i 2 lagkageforme (evt i en bradepande). Knus tvebakker, bland dem med flormelis, mandelessens og de stiftpiskede æggehvider. Kom fyldet på dejen.

Bag kagerne ved 190 grader C. alm. ovn i 20-25 min.


karakterer:
Opskriften er vist 86406 gange,
og udskrevet 1600 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15265 (3634 kcal)
KJ pr. stk. 7632 (1817 kcal)
Vægt ialt 902 gram
Vægt pr. stk. 451 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1691 KJ (402 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 67.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

bethina.  -  2012-09-27 19:53:23
jeg synes dejen er underlig.. opgav for synes det var sådan noget tør noget synes at der mangler væde....

Livet  -  2012-06-20 10:30:36
Arhhh, Rikke. Makroner er lavet af marcipan, sukker og æggehvide. Men da marcipan er lavet af mandler, kan jeg godt forstå at det "forveksles" med mandelessens. Jeg undre mig så bare over hvordan tvebakker kommer ind i billdet... Mon det er for at få den chruncy effekt, som makroner har.

nordjylland  -  2012-04-25 23:05:02
Jeg lavede denne kage her til aften, og resultatet var mildest talt skuffende. For sukker-agtig smag og slimet konsistens. Ikke en opskrift jeg vil genbruge.

Rikke  -  2011-10-05 17:00:55
I, der klager over manglende makroner ved tydelivis ikke, hvad makroner er lavet af: æggehvider, sukker og mandelessens. Så jo, der er skam rigtig mange makroner i ;)

Karoline  -  2011-09-29 14:16:56
Er det fint nok at man laver makron kagen dagen før eller er det bedst at lave kagen den samme dag man skal have den???

Hanne  -  2011-09-19 03:59:07
man da ikke lave en ordentlig makronkage uden makroner

kathrine  -  2011-07-04 15:40:24
der skal jo slet ikke makroner i?

  -  2010-10-30 17:40:37
hvor er makronerne??

frederik  -  2010-02-04 18:40:38
det ser godt ud men put chokolade på

Ellen  -  2009-08-15 09:52:11
Kagen bliver ekstra lækker hvis der smøres hindbærmarmelade på dejen, inden fyldet kommes på.

Noe  -  0000-00-00 00:00:00
Husk 2 æggehvider til fyld, som skal piskes stive