Makronkage 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 2 stk.
Ingredienser:
  Dej:
230 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Fyld:
10 Tvebakker 1 pose tvebakker vejer ca. 300 gram, og en enkelt tvebak vejer ca 10 gram.
230 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Mandelessens
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
Energi:
KJ total 15265 (3634 kcal)
KJ pr. stk. 7632 (1817 kcal)
Vægt ialt 902 gram
Vægt pr. stk. 451 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1691 KJ (402 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 67.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)