Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodskage med glasur

Gulerodskage med glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 æg
2 dl.majsolie
400 g.sukker (evt. rørsukker)
400 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
1 spsk.stødt kanel
1 knsp.stødt nellike
500 g.reven gulerod
100 g.hakkede valnøddekerner (eller hasselnøddekerner)
 
 Glasur:
100 g.flødeost naturel
1 dl.creme fraiche 18%
1 dl.flormelis
 lidt reven citronskal
 


Opskrift:

Pisk sukker og olie cremet, tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, bagepulver, kanel og nellike. Sigt melblandingen i dejen og vend revne gulerødder og hakkede nødder i til sidst. Smør en springform (24 cm) og drys med mel. Bag kagen ved 175 grader i ca. 1 time. Der må ikke hænge dej ved en strikkepind stukket ned midt i kagen. Lad kagen køle af ½ time i formen, inden den køler af på en bagerist. Glasur: Pisk flødeost, creme fraiche, flormelis og citronskal sammen og smør den tyktflydende creme på kagen. Servering: Serveres med årstidens frugt - f.eks. blommer, abrikoser eller druer.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage med ostecreme



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 22347 gange,
og udskrevet 466 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu