Gulerodskage med glasur
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk sukker og olie cremet, tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, bagepulver, kanel og nellike. Sigt melblandingen i dejen og vend revne gulerødder og hakkede nødder i til sidst. Smør en springform (24 cm) og drys med mel. Bag kagen ved 175 grader i ca. 1 time. Der må ikke hænge dej ved en strikkepind stukket ned midt i kagen. Lad kagen køle af ½ time i formen, inden den køler af på en bagerist.
Glasur: Pisk flødeost, creme fraiche, flormelis og citronskal sammen og smør den tyktflydende creme på kagen. Servering: Serveres med årstidens frugt - f.eks. blommer, abrikoser eller druer. |
|
Opskriften er vist 24302 gange,
og udskrevet 522 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne