Fernand Point Chokoladekage

Fernand Point Chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
100 g.smør
100 g.hvedemel
100 g.chokolade
100 g.sukker
4 æg
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer og sukker Tilsæt mel og smeltet chokolade. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i dejen. Det er æggehviderne der får dejen til at hæve. Man kan evt komme groft hakkede chokoladestykker i dejen. Kommes i en smurt form. Ikke tykkere end 3-4 cm. Bages ved middel varme i 20-30 minutter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage

karakterer:
Opskriften er vist 7828 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu