Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladekage med cognacsmørcreme

Chokoladekage med cognacsmørcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.hvedemel
125 g.smør
200 g.sukker
3 æggeblommer
1 tsk.natron
3 æggehvider
1.5 dl.mælk
125 g.chokolade
 
 Fyld:
50 g.smør
50 g.florsukker
2 tsk.cognac
 


Opskrift:

Fedtstof, mælk og chokolade koges og afkøles. Derefter røres sukker og æggeblommer i. Mel, hvori natron er sigtet, blandes i, og det hele røres til en ensartet masse. Til sidst vendes de stift piskede æggehvider forsigtigt i massen.

Den færdigrørte masse hældes i en smurt springform. Bages i forvarmet ovn på nederste rille ved 175 grader varme i ca 45 min. ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er afkølet, skæres den igennem, og cognac - smørcremen smøres mellem lagene.

Tips:

812







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10388 gange,
og udskrevet 216 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu