Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven appelsinskal og appelsinsaft.
Hak chokolade og nøddekerner og bland dem i dejen sammen med mel og bagepulver.
Kom dejen i en smurt springform og bag kagen ca 50 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.
Lad kagen blive kold.
Rør glasuren af flormelis og appelsinsaft og glaser kagen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(12 stemmer)
Opskriften er vist 69432 gange, og udskrevet 2796 gange.
Energi:
KJ total 21848 (5201 kcal)
KJ pr. Pers. 2184 (520 kcal)
Vægt ialt 1450 gram
Vægt pr. Pers. 145 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1506 KJ (358 kcal) Protein 4.3 gram Fedt 18.6 gram Kulhydrat 44.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2012-11-13 22:07:51 Hvordan presser man appelsinsaft?
Jeg valgte at presse appelsinerne i stedet for, og den blev rigtig god, ikke sidste gang den er på menuen.
Smaily - 2012-03-10 12:14:19 Min springform var vist ikke stor nok!!!
Jeg blended en appelsin i stedet for saften fra 2 appelsiner, som var helt perfekt for kagen :)
Gitte - 2008-03-21 21:40:44 Kagen er rigtig god og " svampet "
- 0000-00-00 00:00:00 Rør æggeblommer i og pisk hviderne der vendes forsigtigt i
Tigermouse - 0000-00-00 00:00:00 Kanon go'! :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider