Appelsinkage med fyld næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
 
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 21848 (5201 kcal)
KJ pr. Pers. 2184 (520 kcal)
Vægt ialt 1450 gram
Vægt pr. Pers. 145 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1506 KJ (358 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 18.6 gram
Kulhydrat 44.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)