Koteletter i paprikasovs

Koteletter i paprikasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
8 fadkoteletter
20 g.margarine
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 
 Sauce
1 løg
4 skiverbacon (gerne kalkun)
1.2 dl.vand
0.5 bouillonterning
3 tsk.paprika
0.5-1 dl.Kaffefløde 9%
 
Opskrift:
Koteletterne brunes på panden og lægges taglagt i et ildfastfad. Krydr med salt og peber.

Pil løget og skær det i tern. Klip bacon i strimler. Svits bacon, derefter løget, på den måde rækker fedtstoffet. Tilsæt vand, tomatpure, boullionterning og fløde 9%. Lad sovsen koge igennem. Smag den til med salt peber og paprika. Hæld det over koteletterne.

Dæk fadet til med stanniol og stil fadet midt i ovnen ved 200 gr i 15-20 min. Spises med halve bagte kartofler eller ris og råkost salat.


karakterer:
Opskriften er vist 33599 gange,
og udskrevet 612 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2017-08-31 18:08:10
Der står at der skal tomat pure i, men ikke hvor meget der skal i 🤔 Har kikket op og ned af opskriften, der hvor der skal stå ske, tes , gram o.s.v.