Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nakkekoteletter i fad med chili

Nakkekoteletter i fad med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Renate

Indsendt :


Nakkekoteletter i fad med chili, billede 4 Nakkekoteletter i fad med chili, billede 1 Nakkekoteletter i fad med chili, billede 2 Nakkekoteletter i fad med chili, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Nakkekoteletter 1 nakkekotelet vejer ca. 125 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika, rosen
   
250 gram Porre, frost
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Rød chilipeber
   
Opskrift:
Smelt smørret på en pande. Brun koteletterne på begge sider og krydder med salt, peber og masser af paprika. Læg koteletterne i et ildfast fad og kom de frosne porrer over.

Brun hakket løg og hvidløg i panden og kom tomater i. Kom herefter fløde, pikant ost og pure i under omrøring. Til sidst tilsættes chili og der smages til.

Det hele hældes over koteletterne og kommes i ovnen ved ca. 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Der serveres ris til af god kvalitet.

Tips:

Chili må gerne være pureret Serrano. Da dette ikke fås i butikkerne, må man lave det selv. Ellers kan man med held bruge en anelse friskhakket Habanero. (Husk handsker til behandling af frugten og begræns mængden, den er stærk!!!) Hvis ingen af delene haves bør chili undlades da købepulver ikke er at foretrække. :-)

Man bør ligeledes afholde sig fra at udskifte mælke og smørprodukter med slankeprodukter....find heller en anden opskrift eller nyd den som den er. :-)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (62 stemmer)

Opskriften er vist 95490 gange,
og udskrevet 2113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10201 (2428 kcal)
KJ pr. Pers. 2550 (607 kcal)
Vægt ialt 2328 gram
Vægt pr. Pers. 582 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 438 KJ (104 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jannik  -  2013-06-14 19:01:41
Det smager sindssygt godt. Tak for en rigtig god opskrift :)

Nikolaj  -  2012-01-08 22:19:01
Smager kanon godt som den er, men og ville godt kunne bære nogel champignon.

  -  2009-03-13 18:30:08
Jeg bruger cremefine 7% og Pikant light og det bliver lækkert. Tilsætter også en hakket peberfrugt. En lille dåse tomatpure er nok.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor meget er et glas tomatpure ? jeg brugte en lille dåse koncentreret tomatpure 70g., men saucen blev meget tyk.

Louise  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan sagtens bruge slankeprodukter - jeg har brugt cremefine, og det blev den ikke ringere af. En rigtig god ret.

Kludderkokken  -  0000-00-00 00:00:00
Man behøver ikke være chili-aficinado. Jeg brugte almindeligt pulver og det var lækkert

  -  0000-00-00 00:00:00
suveræn opskrift! porrer samt chili kan sagtens undlades. ønsker man lidt mere væde tilsæt blot lidt ekstra fløde.