Mel og bagepulver sigtes sammen, Fast, koldt smør hakkes i. Kokosmelet blandes i. Æggehvide og sukker røre sammen og æltes i melet. Dejen lægges koldt, til den er fast.
Den rulles ud i 2 mm. tykkelse, skæres med klejnesporen i 6 cm brede strimler, der deles i trekanter. Kagerne stilles på smurte plader, der sættes i forvarmet ovne.
Bagetid 5-6 min. ved 200 grader C. alm. ovn.
Kagerne glaseres varme med vandglasur og drysses med kokosmel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(20 stemmer)
Opskriften er vist 66373 gange, og udskrevet 2080 gange.
Energi:
KJ total 15768 (3754 kcal)
KJ pr. stk. 175 (41 kcal)
Vægt ialt 862 gram
Vægt pr. stk. 9 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1828 KJ (435 kcal) Protein 4.1 gram Fedt 20.6 gram Kulhydrat 60.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Marie Pedersen - 2016-11-21 11:40:30 Hvornår kom de først fedtebrød ?
- 0000-00-00 00:00:00 Fedtebrød er ikke sønderjyske, det er fedtekager der er det
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider