Fedtebrød, sønderjydske næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 90 stk.
Ingredienser:
  Dej:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Pynt:
175 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
35 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Energi:
KJ total 15768 (3754 kcal)
KJ pr. stk. 175 (41 kcal)
Vægt ialt 862 gram
Vægt pr. stk. 9 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1828 KJ (435 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 20.6 gram
Kulhydrat 60.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)