Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Surbrødsflutes

Surbrødsflutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Flutes 2 Flutes
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Flutes

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
20 gram Gær
0.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
125 gram Sigtemel
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
   
Opskrift:
Opløs gæren i lunken vand. Tilsæt kærnemælk, salt, halvdelen af melet og kommen. Ælt dejen godt. Ælt efterhånden mere mel i, til dejen slipper.

Form to dejpølser i pladens længde. Lad dem hæve tildækket et lunt sted ca. 15 minutter. Lav skrå snit med 5 cm. afstand.

Bag brødene ca. 15 – 20 minutter ved 225 grader C. Stil folieform i bunden af oven, mens brødene bages. .


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8718 gange,
og udskrevet 196 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4036 (960 kcal)
KJ pr. Flutes 2018 (480 kcal)
Vægt ialt 428 gram
Vægt pr. Flutes 214 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 943 KJ (224 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 46.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu