Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rugflutes

Rugflutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Flutes

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 dl. Ymer naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
30 gram Gær
250 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
100 gram Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
   
Opskrift:
Mælk, ymer, salt, gær og rugmel røres godt sammen og står fra aften til næste dag.

Melet tilsættes gradvis, og dejen æltes smidig. Dæk fadet og lad den hvile en halv times tid.

Form dejen til 12 små brød af form som flutes. Dæk dem med bagepapir, så de ikke får træk, og lad dem hæve en times tid et lunt sted.

Brødene pensles og ridses. De stilles i en 200 grader varm ovn i 12-14 minutter.

De færdigbagte flutes køles af på en rist.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18796 gange,
og udskrevet 592 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14995 (3570 kcal)
KJ pr. stk. 1249 (297 kcal)
Vægt ialt 1384 gram
Vægt pr. stk. 115 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1083 KJ (257 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 43.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ulla  -  2008-08-27 11:45:30
Der skal måske lige 1 tsk sukker i, ellers er de lidt sure.