Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnbagte rodfrugter I

Ovnbagte rodfrugter I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Ovnbagte rodfrugter I, billede 4 Ovnbagte rodfrugter I, billede 1 Ovnbagte rodfrugter I, billede 2 Ovnbagte rodfrugter I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
500 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
500 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 kviste. Timian, frisk
   
Opskrift:
Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn.

Skræl alle grøntsagerne og skær dem i sttave på 5 cm.

Smør et ildfast fad med noget af olivenolien og fordel grøntsagerne heri. Hæld resten af olien samt hvidvinen over grøntsagerne og krydr blandingen med salt og peber. Drys med bladene fra timiankvistene.

Sæt det ildfaste fad udækket i ovnen, hvor det skal stå ca. 1½ time.

Rør i fadet en gang imellem


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (20 stemmer)

Opskriften er vist 169715 gange,
og udskrevet 3860 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5417 (1289 kcal)
KJ pr. Pers. 902 (214 kcal)
Vægt ialt 1745 gram
Vægt pr. Pers. 290 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 310 KJ (73 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Fie  -  2010-04-19 16:23:45
Kira skal rødbederne koges inden?

kira  -  2010-01-16 00:50:05
har tilføjet rødbeder og det blev super godt! :)

Morfred  -  2009-12-28 23:01:54
1 del gulerod, 1 del blegselleri, 1 del pastinak, 3 dele kartoffel. Drop hvidvinen, og brug en god krydderolie istedet. Som tilbehør til Boeuf Bourgignonne -- Englene synger!