Ovnbagte rodfrugter 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
500 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
500 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 kviste. Timian, frisk
   
Energi:
KJ total 5417 (1289 kcal)
KJ pr. Pers. 902 (214 kcal)
Vægt ialt 1745 gram
Vægt pr. Pers. 290 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 310 KJ (73 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)