|
500 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt500 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
500 |
gram |
Knoldselleri, skrællet vægt500 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
|
500 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
0.5 |
dl. |
Olivenolie0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
dl. |
Hvidvin, tør2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
4 |
kviste. |
Timian, frisk4 kviste. Timian, frisk
|
|
|
|
KJ total 5417 (1289 kcal)
KJ pr. Pers. 902 (214 kcal)
Vægt ialt 1745 gram
Vægt pr. Pers. 290 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 310 KJ (73 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 10.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|