Skræl alle grøntsagerne og skær dem i sttave på 5 cm.
Smør et ildfast fad med noget af olivenolien og fordel grøntsagerne heri.
Hæld resten af olien samt hvidvinen over grøntsagerne og krydr blandingen med salt og peber.
Drys med bladene fra timiankvistene.
Sæt det ildfaste fad udækket i ovnen, hvor det skal stå ca. 1½ time.
Rør i fadet en gang imellem
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(20 stemmer)
Opskriften er vist 170500 gange, og udskrevet 3871 gange.
Energi:
KJ total 5417 (1289 kcal)
KJ pr. Pers. 902 (214 kcal)
Vægt ialt 1745 gram
Vægt pr. Pers. 290 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 310 KJ (73 kcal) Protein 1.3 gram Fedt 2.9 gram Kulhydrat 10.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Fie - 2010-04-19 16:23:45 Kira skal rødbederne koges inden?
kira - 2010-01-16 00:50:05 har tilføjet rødbeder og det blev super godt! :)
Morfred - 2009-12-28 23:01:54 1 del gulerod, 1 del blegselleri, 1 del pastinak, 3 dele kartoffel.
Drop hvidvinen, og brug en god krydderolie istedet.
Som tilbehør til Boeuf Bourgignonne -- Englene synger!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider