Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fristende chokoladekage

Fristende chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fristende chokoladekage, billede 4 Fristende chokoladekage, billede 1 Fristende chokoladekage, billede 2 Fristende chokoladekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.smør
1 dl.flormelis
 
0.5 dl.flormelis
2 æg
 
180 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
50 g.kakao
 
2 dl.mælk
60 g.hasselnødder
 
 smør til formen
 
 Glasur:
100 g.mørk chokolade
2 spsk.creme fraiche
 


Opskrift:

Tag fedtstoffet frem, så det når at blive blødt.

Bland mælk, 1 dl flormelis og kog det i en kasserolle. Kog det i 2 min under piskning og lad det derefter køle.

Bland det bløde fedtstof med resten af flormelisen. Pisk æggene sammen ét ad gangen og rør dem i fedtstoffet. Tilsæt mel, bagepulver, salt og kakao og rør godt rundt. Mal nøddekernerne og rør dem i.

Smør en kageform og hæld dejen i. Bag kagen ved 175 grader C. alm. ovn på nederste rille i ca 25-30 minutter.

Vend kagen ud på et fad.

Smelt chokoladen sammen med creme fraiche i et vandbad. Rør i det hele tiden. Bred glasuren over den kolde kage og lad den stivne inden servering.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 64523 gange,
og udskrevet 396 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lisea  -  2016-10-18 14:45:04
det vil jeg også gerne vide Lisea ;)


Lisea  -  2016-08-13 20:33:14
Hvornår kommer man mælken med flormelis i?


Stephanie Cyrus  -  2012-05-15 19:52:45
Den er mega god. Brugte den til min fødselsag vi blev 61 og alle ville have opskriften på den. Mums...?.:-)


  -  2011-08-30 19:47:28
den ser ret god ud


Per  -  2010-03-13 16:11:26
En ret gennemtrængende smag af kakao.


hugo  -  2007-07-20 02:17:48
mums her fra