Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chimichanga

Chimichanga, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

- Oksestrimler

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.majs tortilla (dampet)
1 portiongodt stegte bønner
60 g.oksekød eller kylling kogt og skåret i strimler
7 g.revet ost. Cheddar Monterey eller anden fast ost
1 PortionGuacamole
1 portionsur fløde (Creme fraiche f. eks.)
1 portiongod sauce med grøn chili
 
Opskrift:
I midten af tortillaen placeres de stegte bønner, samt okse eller kylling kødet, der er skåret i strimler samt revet ost. Fold dejen som en konvolut, og stop enderne godt ind.

Dybsteg (frituresteg) i varm olie til Chimichangaen er gylden brun, og lad den derefter dryppe af eller suges fri for olie på køkkenrulle el. lignende.

Servér Chimichangaen med Guacamole, Creme fraiche eller Chilisaucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (24 stemmer)

Opskriften er vist 49978 gange,
og udskrevet 533 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Liv  -  2012-05-12 10:42:58
Bønner: røde kidney beans