Chimichanga

Chimichanga, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

- Oksestrimler

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 pk.majs tortilla (dampet)
1 portiongodt stegte bønner
60 g.oksekød eller kylling kogt og skåret i strimler
7 g.revet ost. Cheddarost Monterey eller anden fast ost
1 PortionGuacamole
1 portionCremefraiche
1 portiongod sauce med grøn chili
 
Opskrift:
I midten af tortillaen placeres de stegte bønner, samt okse eller kylling kødet, der er skåret i strimler samt revet ost. Fold dejen som en konvolut, og stop enderne godt ind.

Dybsteg (frituresteg) i varm olie til Chimichangaen er gylden brun, og lad den derefter dryppe af eller suges fri for olie på køkkenrulle el. lignende.

Servér Chimichangaen med Guacamole, Creme fraiche eller Chilisaucen.


karakterer:
Opskriften er vist 51492 gange,
og udskrevet 546 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Liv  -  2012-05-12 10:42:58
Bønner: røde kidney beans