Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karryfisk

Karryfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 storhornfisk
 
 Lagen:
1 dl.vand
 Hele peberkorn
 Et par laurbærblade
 Salt
 Saften af ½ citron
 
 Karrydressing:
150 g.mayonaise
3 spsk.piskefløde
 Karry efter smag
3 spsk.hakket løg
3 spsk.hakket syrligt æble
 Saften af ½ citron
 
Opskrift:
Fiske dampes i kogelagen til den er mør (ca. 15 min.). Derefter trækker fisken knap en time i lagen. Fisken tages op og dryppes af.

Karrydressing:
Mayonaise, saften af ½ citron og fløden smages til med karry. De hakkede løg og æbler vendes i. Den nu afdryppede fisk lægges i serveringsfadet - Karry mayonaisen hældes over - fisken trækker i ca. 8 timer. Inden servering pyntes med tomatstykker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7479 gange,
og udskrevet 121 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu