Fiske dampes i kogelagen til den er mør (ca. 15 min.).
Derefter trækker fisken knap en time i lagen.
Fisken tages op og dryppes af.
Karrydressing:
Mayonaise, saften af ½ citron og fløden smages til med karry.
De hakkede løg og æbler vendes i.
Den nu afdryppede fisk lægges i serveringsfadet - Karry mayonaisen
hældes over - fisken trækker i ca. 8 timer.
Inden servering pyntes med tomatstykker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7638 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider