Karryfisk

Karryfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 storhornfisk
 
 Lagen:
1 dl.vand
 Hele peberkorn
 Et par laurbærblade
 Salt
0.5 citron saften heraf
 
 Karrydressing:
150 g.mayonnaise
3 spsk.piskefløde
 Karry efter smag
3 spsk.hakket løg
3 spsk.hakket syrligt æble
0.5 citron saften heraf
 
Opskrift:
Fiske dampes i kogelagen til den er mør (ca. 15 min.). Derefter trækker fisken knap en time i lagen. Fisken tages op og dryppes af.

Karrydressing:
Mayonnaise, saften af ½ citron og fløden smages til med karry. De hakkede løg og æbler vendes i. Den nu afdryppede fisk lægges i serveringsfadet - Karry mayonnaisen hældes over - fisken trækker i ca. 8 timer. Inden servering pyntes med tomatstykker.





karakterer:
Opskriften er vist 8648 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu