løg og to fed knust hvidløg1 stort løg og to fed knust hvidløg
1
lille dåse tomatpasta1 lille dåse tomatpasta
1
peberfrugt i strimler1 peberfrugt i strimler
1
spsk.
karry, to hele nelliker1 spsk. karry, to hele nelliker
1
knsp.
kanel og cayennepeber1 knsp. kanel og cayennepeber
salt salt
peber peber
evt. ½ fiskebouillonterning evt. ½ fiskebouillonterning
Opskrift:
Hornfisken filetteres, skæres i strimler, dyppes i mel og steges let i margarine på panden.
Hornfiskene lægges på en tallerken, panden rengøres.
Løget skæres i store stykker, simrer i lidt smør sammen med hvidløget uden at brune.
Tilsæt 2 dl. vand, tomatpastaen og krydderierne.
Lad sovsen koge ca. en halv time, hvorefter den eventuelt kan jævnes lidt. Læg nu fiskestykkerne i og lad det koge i cirka 10 minutter.
Der serveres ris og salat til.
Eller røget.
Selvom hornfisk er en mager fisk, er den god at varmeryge i en af de små røgeovne.
Før rygningen skal den, som alle andre fisk, saltes godt.
Skær fisken i stykker som passer til ovnen.
Hæld godt med groft salt over og lad dem stå nogle timer.
Skyl stykkerne og tør dem af med et stykke køkkenrulle.
Læg dem i rygeovnen og ryg dem ca. 20 minutter.
Du må forsøge dig lidt frem.
Da fisken er mager, skal den ikke have for meget varme.
Det bliver den ekstra tør af.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11386 gange, og udskrevet 281 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider