Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hornfisk på Indisk

Hornfisk på Indisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :




Ingredienser:
1 stk.Hornfisk
1 stortløg og to fed knust hvidløg
1 lille dåse tomatpasta
1 peberfrugt i strimler
1 spsk.karry, to hele nelliker
1 knsp.kanel og cayennepeber
 salt
 peber
 evt. ½ fiskebouillonterning
 
 


Opskrift:

Hornfisken filetteres, skæres i strimler, dyppes i mel og steges let i margarine på panden. Hornfiskene lægges på en tallerken, panden rengøres.

Løget skæres i store stykker, simrer i lidt smør sammen med hvidløget uden at brune. Tilsæt 2 dl. vand, tomatpastaen og krydderierne. Lad sovsen koge ca. en halv time, hvorefter den eventuelt kan jævnes lidt. Læg nu fiskestykkerne i og lad det koge i cirka 10 minutter.

Der serveres ris og salat til.


Eller røget.
Selvom hornfisk er en mager fisk, er den god at varmeryge i en af de små røgeovne. Før rygningen skal den, som alle andre fisk, saltes godt. Skær fisken i stykker som passer til ovnen. Hæld godt med groft salt over og lad dem stå nogle timer. Skyl stykkerne og tør dem af med et stykke køkkenrulle. Læg dem i rygeovnen og ryg dem ca. 20 minutter. Du må forsøge dig lidt frem. Da fisken er mager, skal den ikke have for meget varme. Det bliver den ekstra tør af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10758 gange,
og udskrevet 251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu