Hornfisk marineret i hvidløg

Hornfisk marineret i hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 hornfisk
5 fedhvidløg
1 dl.olie
 
 Tilbehør
2 majroer i stykker
1 fennikel i stykker
1 peberfrugt i stykker
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hornfiskene gøres i stand, ben samt finner fjernes, og fiskene skæres i passende stykker. Pres hvidløgsfedene og rør dem sammen med olien. Mariner horfiskene heri. Hornfiskestykkerne steges på en varm pande, herefter sauteres (ristes) majroer, fennikel og peberfrugt. De anrettes sammen med hornfisken. Som garniture benyttes grøn salat, hvide kartofler og hvidløgsdressing.





karakterer:
Opskriften er vist 11708 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu