Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vanilliesovs

Vanilliesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
½ l.kold mælk
2 æggeblommer
4 spsk.sukker
2 spsk.maizena
1 stangvanille
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en skummende masse med en elpisker.

Flæk vanillestangen og skrab omhyggeligt alle kornene ud.

Opløs maizenaen i en gryde med mælk og tilsæt vanillekornene.

Pisk æggemassen og æggeblandingen sammen.

Varm forsigtigt vanillesovsen op, til den begynder at tykne og får en cremeagtig konsistens.

Tips:

Særdeles velegnet til is, kager og tærter med frugt og budding


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7914 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-11-15 10:47:23
Lækker lækker vaniliesovs