Vanillesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs - Vaniljesovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
evt. Gul frugtfarve
Energi:
KJ total 2546 (606 kcal)
KJ pr. Pers. 636 (151 kcal)
Vægt ialt 584 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (103 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)