| |
|
Vanillesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs - Vaniljesovs
Vanillesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs - Vaniljesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | æggeblommer, past.2 æggeblommer, past. | 4 | spsk. | sukker4 spsk. sukker | | | | 2 | tsk. | maizena2 tsk. maizena | 5 | dl. | kold mælk5 dl. kold mælk | 1 | | vanillestang1 vanillestang | | | | | evt. | gul frugtfarve evt. gul frugtfarve |
| |
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en skummende masse med en elpisker.
Flæk vanillestangen og skrab omhyggeligt alle kornene ud.
Opløs maizenaen i en gryde med mælk og tilsæt vanillekornene.
Pisk æggemassen I og varm forsigtigt vanillesovsen op, til den begynder at tykne og får en cremeagtig konsistens.
Der kan evt. tilsættes lidt gul frugtfave hvis du synes vaniliesaucen mangler farve.
Tips:
Særdeles velegnet til syltet frugt, men også til is, kager og tærter med frugt og budding
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 9156 gange, og udskrevet 150 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2015-11-15 10:47:23 Lækker lækker vaniliesovs
|
|