Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vanillesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs - Vaniljesovs

Vanillesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs - Vaniljesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Vanillesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs - Vaniljesovs, billede 4 Vanillesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs - Vaniljesovs, billede 1 Vanillesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs - Vaniljesovs, billede 2 Vanillesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs - Vaniljesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 æggeblommer, past.
4 spsk.sukker
 
2 tsk.maizena
5 dl.kold mælk
1 vanillestang
 
 evt.gul frugtfarve
Opskrift:
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en skummende masse med en elpisker.

Flæk vanillestangen og skrab omhyggeligt alle kornene ud.

Opløs maizenaen i en gryde med mælk og tilsæt vanillekornene.

Pisk æggemassen I og varm forsigtigt vanillesovsen op, til den begynder at tykne og får en cremeagtig konsistens.

Der kan evt. tilsættes lidt gul frugtfave hvis du synes vaniliesaucen mangler farve.

Tips:

Særdeles velegnet til syltet frugt, men også til is, kager og tærter med frugt og budding


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9156 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2015-11-15 10:47:23
Lækker lækker vaniliesovs