Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Stegt havtaskekæbe

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk

HavtaskekæberIndsendt :


Stegt havtaskekæbe, billede 4 Stegt havtaskekæbe, billede 1 Stegt havtaskekæbe, billede 2 Stegt havtaskekæbe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.havtaskekæber
25 g.smør
 
 Sauce:
1 fedhvidløg
1 spsk.timian, frisk
 lidtcitronsaft
 lidthvidvin
50 gsmør
 
 Grøntsager:
150 g.sukkerærter
150 g.champignon
 
 Pynt:
 dild
 


Opskrift:

Skær hinden på siden af kæben, hvor skindet har siddet, væk. Hold fast i hinden, skær væk fra dig selv langs brættet med en skarp kniv.

Sukkerærterne blanceres og skæres herefter mi mindre stykker. Champignonerne skæres i tykke skiver.

Kom salt og peber på kæberne og steg dem i smør et par minutter på hver side.


Tag kæberne af panden, kom hvidvin på, kog op og kom smør, presset hvidløg og timianblad i og lad det koge op. Tilsæt sukkerærter og champignong og lad sovsen koge op igen.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 21135 gange,
og udskrevet 818 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Stegt havtaskekæbe

Michele  -  2011-03-01 17:49:12
De skal vel stege til de er nok. Men hvornår skal alle de andre ingredienser i?

anja  -  2009-05-01 18:14:11
der er ikke oplyst hvor lang tid kæberne skal stege

Gittesan  -  0000-00-00 00:00:00
Der er ingen kommentar hvornår man kommer krydderurterne i og heller ingen mål hvor meget man skal bruge