Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Eksotisk havtaske

Eksotisk havtaske, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.havtaskekæber
1 stortløg
1 spsk.olivenolie
1 lime
15 sorte oliven
2 tsk.friskreven ingefær
1 spsk.koncentreret tomatpuré
1 tsk.salt
1 tsk.peber
1 dl.vand
½ tsk.fiskebouillonpulver
1 moden mangofrugt
 
Opskrift:
Bed fiskehandleren om at filetere fisken og fjerne hinderne. Hvis du bruger fileter, skæres de i 2 cm tykke skiver. Pil og hak løget fint. Svits løget i en gryde i olien. Læg fiskestykkerne i gryden sammen med limen, skåret i tynde både, oliven, ingefær, tomatpuré, salt, peber, vand og fiskebouillonpulver. Lad fisken mørne under låg i ca. 10 minutter. Skræl mangoen, skær kødet fri fra stenen og skær den i strimler. Kom mangoen i gryden, når fisken har simret i 5 minutter, så den kan nå at blive gennemvarm. Server fisken med løse ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18485 gange,
og udskrevet 495 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

hjglas  -  0000-00-00 00:00:00
fantastisk spændende fiskeret, pas dog på at lime ikke er for sur