Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havtaskekæber med rød pesto og dampet spinat

Havtaskekæber med rød pesto og dampet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber

Ukendt oprindelseslandKilde : Kræftens Bekæmpelse

Indsendt :


Havtaskekæber med rød pesto og dampet spinat, billede 4 Havtaskekæber med rød pesto og dampet spinat, billede 1 Havtaskekæber med rød pesto og dampet spinat, billede 2 Havtaskekæber med rød pesto og dampet spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 røde peberfrugter i små tern
0.5 rød chilipeber
2 spsk.olivenolie
20 g.valnøddekerner
 salt
 peber
 
600 g.havtaskekæber
 
600 g.renset spinat
1 spsk.smør
 salt
 peber
 
400 g.frisk pasta
 


Opskrift:

Sauter peberfrugterne i olie for ganske svag varme til peberfrugterne er helt møre. Blend dem med valnøddekerner til en glat pesto, smag den til med salt og peber (kan gøres op til en dag i forvejen).

Tænd ovnen på 220 grader C alm. ovn.

Kom havtaskekæberne i et smurt fad og fordel pestoen over fisken. Sæt dem i ovnen ca. 15 minutter. Slut evt. af med at grille dem en smule.

Damp spinaten i en gryde med smør og den smule vand, der hænger ved. Krydr med salt og peber. Fordel spinaten på 4 forvarmede tallerkner og anret fisken herpå.

Server frisk kogt pasta til, gerne en sort pasta med blæksprutteblæk eller en rød chili- eller tomatpasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 34125 gange,
og udskrevet 1437 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Alex  -  2017-06-26 17:25:05
Hvad med chilien


  -  2011-01-01 14:01:46
Lavede denne ret i aftes til nytårsaften - og er rigtig glad for det ikke var til gæster, for den smagte af totalt ingenting. Havtaske er i altfald sidste gang, for den er tør, kedelig og uden smag overhovedet.


Annelise Andersen  -  2010-10-10 12:12:55
Jeg er enig i, at retten nok vil forekomme lidt tør hvis man ikke serverer sovs til. Jeg valgte rygeostsovsen, dog uden gurkemeje og radiser og både jeg og gæsterne syntes at retten var rigtig god.


Per  -  2009-02-08 15:40:42
Kunne ikke skaffe rød eller sort pasta, så købte en grøn, men det skulle vist havdet været en hvid i stedet.
Som sauce brugte vi væden/pestoen fra fadet.


Madkær  -  2008-07-19 14:40:35
En god rygeost sovs er også god. Tag et stykke rygeost uden kommen + 1/4 l piskefløde. Kog op under svag varme ogomrør konstant. Smages til med slat , peber og gurkemeje. Lidt finthakket purløg og radiser drysses i.


Claus Danielsen  -  2007-09-22 19:41:04
Denne ret er ualmindelig dejlig, jeg syntes der skal sause til, prøb en hollandaise-sause det gi`r et rigtigt godt pift til retten.