Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidkålsruletter

Hvidkålsruletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.hakket svinesmåkød
2 gulerødder
1 æg
2 løg
1 hvidkålshoved
 rasp
 mælk
 salt
 peber
 kødsnor
 
 


Opskrift:

Put kødet i en skål riv løg og gulerødder ned i put lidt rasp i og hæld lidt mælk ved rør det rundt og smag til med salt og peber (det skal være lige som frikadelle fars). Kog hvidkålshoved så det bliver mørt (helt blødt så du kan pille bladene af uden at knække dem). Tag så bladene og put en klump kød ind i bladet og fold det rundt så det er lukket og bind det så med kødsnor. Læg dem derefter på en middelvarm pande og vend dem ca. hvert 3. minut du kan roligt give dem en 18 - 25 minutter.
Server med kartofler og sovs lavet i panden med fedtstoffet fra stegningen og vandet du har kogt hvidkålen i.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 18056 gange,
og udskrevet 533 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-09-01 11:44:25
Her er mit forslag brun ruleterne i en gryde snit kål og put det i gryden og lad det simre en time lav en sursød sovs og bland kålen i sovsen det er godt mvh oha


T. And  -  2008-11-29 16:10:27
Brun sovs. Så er rulletterne stegt på panden efter kogning


Bente  -  2008-03-01 16:19:48
ER vi så ude i en hvid sovs eller brun,min mand siger han fik med hvid sovs hjemme hos hans mor,jeg laver den med kulør (altså brun sovs)måske noget aller brunkål,smager fortræffelig UMM har lige lavet det