løg i skiver (ca. 5 dl)1 stort løg i skiver (ca. 5 dl)
6
store fed finthakket hvidløg6 store fed finthakket hvidløg
2
store laurbærblade2 store laurbærblade
8
stk.
skindfrit kyllingebryst a 250 gram (med ben)8 stk. skindfrit kyllingebryst a 250 gram (med ben)
Sauce: Sauce:
2½
dl.
tomatjuice2½ dl. tomatjuice
3/4
dl.
cider- eller hvidvinseddike3/4 dl. cider- eller hvidvinseddike
1½
tsk.
salt1½ tsk. salt
½
tsk.
tørret, rød chili eller Tabascosauce½ tsk. tørret, rød chili eller Tabascosauce
1
spsk.
Dijonsennep1 spsk. Dijonsennep
2
spsk.
citronsaft2 spsk. citronsaft
2
spsk.
Worcestershiresauce2 spsk. Worcestershiresauce
1½
dl.
tomatketchup1½ dl. tomatketchup
Opskrift:
Varm ovnen op til 150 grader.
Bland alle ingredienserne til saucen i en skål.
Tag en bradepande der er stor nok til at kunne rumme alle kyllingestykkerne i ét lag, og fordel løg, hvidløg og laurbærblade i den.
Læg kyllingestykkerne ovenpå, og hæld saucen over dem.
Steg retten utildækket i ovnen i 3/4-1 time eller til kyllingestykkerne er gennemstegte (den saft der løber ud når du stikker i kødet med en spids genstand skal være klar, ikke rosa)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13265 gange, og udskrevet 322 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider