Strudsefilet i orangemarinade

Strudsefilet i orangemarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 strudsesteg f.eks. round på ca. 800 g.
 
 Marinade:
1 stortløg i ringe
1 appelsin skrællet og skåret i skiver
 dl.hvidvin
 timian
 salt
 peber
 sukker
1 spsk.balsamicoeddike
 
Opskrift:
Alle ingredienser til marinaden koges godt sammen, smages til og det hele hældes varmt over kødet.

Kødet skal nu stå og trække, 4-5 timer, vendes nogle gange, hvorefter kødet, stadig med marinaden ved, sættes ind i ovnen ved 225 grader, indtil centrumstemperaturen er 52 grader.

Så tages stegen ud, og pakkes ind / holdes varm mindst ½ time, inden den skæres i tynde skiver og anrettes sammen med tilbehøret.

Tips:

Strudsestegen smager rigtigt godt sammen med flødekartofler med porre, og forskellige svitsede grøntsager, især gulerødder stegt med timian.





karakterer:
Opskriften er vist 7507 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-01 12:47:44
Hvor meget peber, salt, timian, og sukker skal der bruges...?