Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegt svinemørbrad med kartoffelspinatsalat

Grillstegt svinemørbrad med kartoffelspinatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Marinade:
½ tsk.paprika
1 spsk.kinesisk soja
½ tsk.timian
 groftkværnet peber
 spsk.olie
 
1 storsvinemørbrad (ca. 400 g)
½ tsk.salt
 Bacon/parmaskinke
 
 Salat:
750 g.nye kartofler
150 g.spinat eller salatblade
3 spsk.olie
1 spsk.vineddike
1 spsk.vand
½ tsk.peber
1 knsp.cayennepeber
 salt
 


Opskrift:

Mørbraden omvikles med parmaskinken og snøres. Paprika, soja, timian, peber og olie røres sammen og pensles på mørbraden. Trækker 1-2 timer. Sættes midt i en kold ovn, der indstilles på grill (250º). Der grilles 18 minutter på den ene side og 10 -15 minutter på den anden side. Drysses med salt. Efter hviletid skæres mørbraden i tynde skiver.

Kartoffelsalat:
Kog kartoflerne og skær dem i skiver, når de er kolde. Skyl spinatbladene og riv dem i mindre stykker. Bland kartofler og spinat. Pisk resten af ingredienserne sammen til en marinade og hæld den over lige før serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17621 gange,
og udskrevet 461 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe K  -  2007-11-12 10:35:40
Dejlig opskrift, og nemt med den kolde kartoffelsalat, hvis man skal lave både forret og dessert til flere gæster.