Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskerognsmousse

Torskerognsmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Torskerognsmousse, billede 4 Torskerognsmousse, billede 1 Torskerognsmousse, billede 2 Torskerognsmousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Torskerogn, frisk
2 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
100 gram Flødeost. 70+ 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
1 Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   


Opskrift:

Rognen skylles og pakkes ind i Alufolie eller madpapir Rognen lægges i en gryde og dækkes med vand Krydderier, salt og eddike tilsættes Vandet bringes langsomt i kog Rognen koges i 40 - 45 min., afhængig af størrelsen Rognen tages op, folien fjernes og rognen afkøles.

Halver avocadoerne på langs og tag stenen ud. Tag frugtkødet ud med en ske. Blend straks avocadokødet med citronsaft, flødeost og fløde til en ensartet masse, eller mos ingredienserne gennem en sigte.

Befri den kolde torskerogn for hinder og mos den let med en gaffel. Bland forsigtigt rognen og avocadopureen og smag til med salt og peber.

Anretning:
Anret torskerognsmoussen på salatblade på portionstallerkener. Pynt med halverede cherrytomater, strimler af grøn peberfrugt og citronskiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 66602 gange,
og udskrevet 1081 gange.


Energi:
KJ total 6499 (1547 kcal)
KJ pr. Pers. 1083 (257 kcal)
Vægt ialt 1410 gram
Vægt pr. Pers. 235 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 460 KJ (109 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Christian N  -  2008-01-30 15:46:22
Også ganske fin på rugbrød!