Rijstaffel
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Ris - Pasta Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i små firkanter og brunes i smør sammen med løg, karry og revet æble. Salt, vand, og fløde tilsættes. retten koger 3/4 - 1 time, smages til, jævnes evt. en smule.
Serveres med løse ris og små skåle med forskelligt tilbehør. Små tomater, skoldede rosiner, kokosmel, mangochutney, syltede løg, abrikoser, revne æbler, cashewnødder, spansk peber, karry, ingefær, paprika, Champignon i skiver. Mandariner, asier i tern, syltede agurker, græskar. Men vælg selv ud hvad du og familien kan lide. Børn er især glade for skivede bananer. |
|
Opskriften er vist 92904 gange,
og udskrevet 2898 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Klub Kernen - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig god opskift.....smager godt og er nem at lave. Og så er det jo sjovt at spise den med pinde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne