Rijstaffel

Rijstaffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ristaffel - rice table

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Ris - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Rijstaffel, billede 4 Rijstaffel, billede 1 Rijstaffel, billede 2 Rijstaffel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.flæskesmåkød
25 g.smør
200 g.løg
150 g.æble
 salt
2 spsk.karry mild
5 dl.vand
2.5 dl.fløde
 evt.jævning
 
 Løse ris:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Kødet skæres i små firkanter og brunes i smør sammen med løg, karry og revet æble. Salt, vand, og fløde tilsættes. retten koger 3/4 - 1 time, smages til, jævnes evt. en smule.

Serveres med løse ris og små skåle med forskelligt tilbehør.


Små tomater, skoldede rosiner, kokosmel, mangochutney, syltede løg, abrikoser, revne æbler, cashewnødder, spansk peber, karry, ingefær, paprika, Champignon i skiver. Mandariner, asier i tern, syltede agurker, græskar.

Men vælg selv ud hvad du og familien kan lide. Børn er især glade for skivede bananer.





karakterer:
Opskriften er vist 92904 gange,
og udskrevet 2898 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en rigtig god opskift.....smager godt og er nem at lave. Og så er det jo sjovt at spise den med pinde.