Rabarberris

Rabarberris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarberris, billede 4 Rabarberris, billede 1 Rabarberris, billede 2 Rabarberris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Rabarberkompot:
200 g.rabarber
75 g.sukker
 
250 g.kogte ris
2.5 dl.piskefløde
 mandelsplitter
 
Opskrift:
Start dagen før med at lave en rabarberkompot, vi har brugt opskriften her

Kog også risene dagen før Risene koges efter anvisningen på pakken, blot uden salt.
Kogte ris vejer ca. det dobbelte af rå.


Fløden piskes til flødeskum. De løskogte ris vendes.

Serveres i portionsglas toppet med rabarberkompot og pyntet af med mandelsplitter.






karakterer:
Opskriften er vist 16125 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu